miércoles, 19 de marzo de 2014

La cuina tradicional de l'Alguer de Carlo Sechi

LA CUINA TRADICIONAL DE L'ALGUER de Carlo Sechi

Carlo Sechi (l’Alguer,1946)
Llicenciat en Ciències polítiques per la Universitat de Sàsser i diplomat al Conservatori de música L. Canepa de Sàsser.
Ha exercitat la professió d’ensenyant de musica a la escola mitjana de l’Alguer.
Fundador del moviment polític nacionalista d’esquerra Sardenya i Llibertat ha estat elegit administrador de l’Alguer des del 1980 al 2007 on ha tingut el rol de regidor cultura espectacle i esport als anys 1984/85/86.
Al 1994 ha estat elegit alcalde de la ciutat de l’Alguer i al 2009 ha estat elegit parlamentari de Sardenya.
Activista polític i cultural, defensor autèntic de les tradicions alguereses i coneixedor del món de la pesca i de la campanya, sempre ha cultivat l’interès per la producció de l’oli i del vi, que sigui a fer en manera tradicional amb los sous germans en l’hisenda de família.

No hay comentarios:

Publicar un comentario