miércoles, 15 de mayo de 2013

Jesús, 3000 anys abans de Crist de Claude-Brigitte Carcenac Pujol

Jesús, 3000 anys abans de Crist és un clàssic de la història del cristianisme.

"Jesús de Natzaret no és el primer ni l’únic ésser a la Terra que va morir i va ressuscitar una altra vegada "el tercer dia". Tampoc va ser el primer en multiplicar pans i peixos per a alimentar als seus seguidors, ni l’únic fill de la història que va néixer d’una mare verge o que fou venerat en el seu bressol per savis venerables. Abans d’Ell, a la riba del Nil, el Déu egipci Osiris gaudí de privilegis idèntics. I el que és més important: aquestes meravelles eren perpetuades a través de la institució, que simbòlicament atorga al rei d’Egipte atributs que, segles més tard, els deixebles donaren només a Jesús de Natzaret.
Javier Sierra

"Coneguts els fruits de la sorprenent investigació històrica i filològica de Llogari Pujol i Claude Carcenac, s’ha de comptar des d’ara amb les dades i els testimonis literaris o epigràfics, proporcionats pels seus rellevants treballs de l’antiga cultura egípcia."
Gonzalo Puente Ojea, exambaixador d’Espanya al Vaticà.

"Els evangelistes van construir la vida de Jesús mitjançant els textos egipcis. La meva tesi és: els evangelis van ser compostos per sacerdots erudits judeo-egipcis del Temple de Serapis a Sakkara (Egipte): traduïren paraula per paraula textos egipcis."
Llogari Pujol Boix, en «La contra», Víctor-M. Amela, La Vanguardia.

Pròleg i epíleg de Llogari Pujol Boix

No hay comentarios:

Publicar un comentario